nieuws

Ervaar praktijk Opleidingscentrum Go°

Geen categorie

Ervaar praktijk Opleidingscentrum Go°

Kennis of praktijk bijspijkeren? Het Expertisecentrum Koudetechniek in Ede houdt op 16 maart 2016 een informatieavond. Tussen 18:00 en 22:00 uur zijn de trainers en opleidingsexperts aanwezig om bedrijven en toekomstige deelnemers te informeren.

De informatieavond vindt plaats bij uitvoeringspartner PTC+ aan de Zandlaan 29 in Ede.

Expertisecentrum Koudetechniek

Opleidingscentrum GO° verzorgt al jaren de BBL-opleidingen in de koudetechniek in samenwerking met PTC+. De opleidingen worden gegeven op alle mbo-niveaus. GO° en PTC+ bieden hiermee een oplossing voor het probleem van het personeelstekort in de branche, de snelle technische ontwikkelingen en de onvoldoende aansluiting in de koudetechniek tussen onderwijs en arbeidsmarkt.

BBL-structuur

GO° en PTC+ hanteren voor haar opleidingen de BBL-structuur: de Beroeps Begeleidende Leerweg. Een BBL-opleiding is een beroepsopleiding in de vorm van werkend leren. 6 weken per jaar volgt de deelnemer de opleiding bij GO° en PTC+, de overige weken is de deelnemer werkzaam bij een leerbedrijf. Hierdoor heeft hij/zij een betaalde baan in combinatie met een opleiding. Naast theorie wordt veel aandacht besteed aan praktijk.

Opleidingsaanbod

Airco/ Warmtepompmonteur Niveau 2: 2 jaar
Monteur Koude- en klimaatsystemen Niveau 2: 2 jaar
Servicemonteur koude- en klimaatsystemen Niveau 3: 1 jaar
Eerste Monteur koude- en klimaatsystemen Niveau 3: 1 jaar
Technicus maintenance koude- en klimaatsystemen Niveau 4: 1 jaar
Systeemontwerper koude- en klimaatsystemen Niveau 4: 1 jaar

Informatie

Aanmelden: www.ptcplus.com/infoavond
Meer informatie? Bel Lieke Lobregt op 088 020 6400.
Locatie: Expertisecentrum Koudetechniek, Zandlaan 29, Ede.
Datum en tijdstip: Woensdag 16 maart 2016; 18.00 tot 22.00 uur

Reageer op dit artikel