nieuws

Conntech bouwt techniek in strandhuizen Cadzand

Geen categorie

Conntech bouwt techniek in strandhuizen Cadzand

In opdracht van MoreToBuild gaat Conntech de technische inrichting van in totaal vijftien strandhuizen voor Molecaten op Cadzand verzorgen. Wat is het plan?

De strandhuizen staan jaarlijks een half jaar op het strand en worden in de winter opgeslagen. De huisjes zijn duurzaam gebouwd van EPS met een hoge isolatiewaarde. Een lucht-warmte/boilersysteem (met een COP van 4,3) zorgt voor een moderne (all electric) en efficiënte verwarming en koeling van het huis. Ook wordt hiermee het warme water opgewekt. Een ruime centrale energieopslag (42kWh) door middel van recyclebare accu´s zorgen voor het gebruik van de energie opwekking vanuit 60 zonnepanelen. Zowel de accu’s als de strandhuizen zelf zijn recyclebaar.

Strandhuizen

“Een fantastische opdracht net na de bekendmaking van de naamswijziging begin dit jaar”, reageert het bedrijf. Vanaf 1 mei 2016 worden de huisjes verhuurd.

Reageer op dit artikel