nieuws

Warmtepompen Innovatieroute was groot succes

Geen categorie

Warmtepompen Innovatieroute was groot succes

De Warmtepompen Innovatieroute die op 2, 3 en 4 februari op de VSK in Utrecht werd georganiseerd was een groot succes. De verschillende groepen (’s morgens en s’middags), die langs de leveranciers van warmtepompen voerden waren volgeboekt. Het was voor de deelnemers een efficiënte manier om snel van de ontwikkelingen in warmtepompland op de hoogte te worden gebracht.   

Deelnemers en bedrijven waren enthousiast over de Innovatieroute. Er werden veel vragen gesteld, wat interessante discussies opleverde. En dat onder het genot van drankjes, die door de bedrijven werden aangeboden, zoals bij Jaga, waar Belgisch bier werd getapt. De route voerde langs de bedrijven Nefit Bosch, Jaga, Stulz, Alpha Innotec en NIBE Energietechniek. Zij gaven uitleg over hun nieuwste warmtepompen, waaronder lucht/lucht-  en water/watersystemen  voor verwarming, koeling en warm tapwaterbereiding.

De sprekers strooiden met gunstige COP-waarden en dB’s, waardoor de deelnemers de systemen op dit gebied goed konden vergelijken. De reacties na afloop waren enthousiast. Deelnemers vonden het vooral fijn om in een nutshell veel informatie over warmtepompen op te doen.  En ook bedrijven waren vol lof. Zij bereikten in korte tijd een groot aantal belangstellenden. Dat heeft inmiddels tot commercieel interessante vervolggesprekken geleid.

Reageer op dit artikel