nieuws

Nog 4 maanden tot Heat Pump Forum 2016

Geen categorie

Nog 4 maanden tot Heat Pump Forum 2016

Nog een kleine vier maanden, en dan start de jaarlijkse Heat Pump Forum 2016 van EHPA. De negende editie vindt plaats van 18 – 20 mei in Parijs in Frankrijk in Yacht de Paris.

In 2016 zal de eerste ‘European Heating and Cooling Strategy’ worden aangenomen en een groot aantal stukken van de EU-wetgeving wordt herzien (EPBD, richtlijn energie-efficiëntie, hernieuwbare energie richtlijn Ecodesign en Energielabel). Na de succesvolle onderhandelingen van de COP21, is ‘Heat Pump Forum 2016’ de gelegenheid om het Europese en nationale beleid om de klimaat- en energiedoelstellingen te bespreken en de rol daarbij van warmtepompen. Speciale aandacht wordt besteed aan nieuwe bedrijfsmodellen en innovatie, residentiële warmtepomptoepassingen en grote warmtepomptoepassingen. Aanmelden is verplicht.

>> Bekijk het ontwerpprogramma

De European Heat Pump Association vertegenwoordigt 110 leden uit de gehele warmtepompindustrie en bevordert het bewustzijn rond en de inzet van de warmtepomptechnologie in Europa. Alle activiteiten zijn gericht op het op Europees niveau creëren van een marktomgeving die een snellere ontwikkeling van de warmtepomp-technologie maakt.

Reageer op dit artikel