nieuws

Nieuwe airco’s voor opleidingen koudetechniek

Geen categorie

Nieuwe airco’s voor opleidingen koudetechniek

Daikin biedt de opleiding Koudetechniek aan het Albeda College/ Zadkine Techniek & Technologie (Rotterdam) zonder restricties twaalf hypermoderne nieuwe airco’s aan.

Doordat de studenten dagelijks sleutelen aan de apparaten, waren de airco’s hard toe aan vervanging. Met deze nieuwe airco’s kunnen de monteurs in spe weer jarenlang vooruit.

Nieuwe airco’s

De opleiding in Rotterdam, vestiging Constantijnweg, levert goed geschoold personeel af voor het bedrijfsleven. Op hun beurt ondersteunen bedrijven regelmatig de opleidingen. De ongeveer 35 studenten van de opleidingen ‘Koudetechniek’ krijgen voorlichting van Daikin, leverancier van HVAC-materiaal, over het in gebruik nemen van de airco-installaties. Bovendien zien ze wat met deze systemen allemaal mogelijk is. Ook de docenten krijgen een training.

Technisch personeel

Het bedrijfsleven in de regio Rotterdam heeft grote behoefte aan technisch goed geschoold personeel. Albeda College/Zadkine Techniek & Technologie speelt hierop in met innovatief en aantrekkelijk techniekonderwijs.

Reageer op dit artikel