nieuws

Bluevolution voor milieuvriendelijke apparaten

Geen categorie

Bluevolution voor milieuvriendelijke apparaten

Onder de vlag van Bluevolution lanceert Daikin nieuwe technologieën op de Europese markt: Daikin Emura, wandmodel FTXP-KV, FTXM-M en multi-buitendeel MXM-M. 

Producten binnen de Bluevolution-serie zijn milieuvriendelijkere en energie-efficiëntere klimaatoplossingen voor privéwoningen dan de klassieke oplossingen. De systemen kunnen zonder vervanging van bestaande leidingen worden geïnstalleerd. Zo hebben alle systemen een A+++ label; de maximale energie-efficiëntie voor verwarmen en koelen. Ook passen ze automatisch aan op temperatuurschommelingen. De vier producten gebruiken het nieuwe koudemiddel R-32. Het koudemiddel voldoet al volledig aan de nieuwe EU-voorschriften voor koudemiddelen die in 2025 ingaan.

Milieuvriendelijke apparaten

Intelligente sensoren in de Bluevolution binnendelen regelen automatisch de luchtstroom. In ruimtes waar niemand aanwezig is, stelt de installatie het vermogen automatisch naar beneden bij. Het multi-buitendeel stuurt maximaal vijf split-binnendelen aan. Deze zijn vanuit één centraal systeem te beheren. Bijvoorbeeld met een afstandsbediening of een app.

Reageer op dit artikel