nieuws

Weg naar Nul 3 x genomineerd voor Smart Energy Awards

Geen categorie

Weg naar Nul 3 x genomineerd voor Smart Energy Awards

De Weg naar Nul, een applicatie voor energie-efficiëntie, van BAS Holding is drie keer genomineerd voor de European Smart Energy Awards. Het past namelijk in drie categorieën, aldus de jury.

De Weg naar Nul is genomineerd voor Smart Home Technology of the Year, Service Provider Award, en New Innovation of the Year. De prijsuitreiking zal plaatsvinden tijdens de Smart Energy Europe & UK Summit eind januari in Londen.

Weg naar Nul

Met de applicatie kunnen consumenten de energie-efficiëntie in hun woning identificeren, financieren en implementeren. De Weg naar Nul simplificeert het retrofitting proces waarbij een gebouw wordt verbeterd van energie lekkend naar energie-efficiëntie.

Smart Energy Awards

Op 28 januari 2016 zal tijdens de 7e Smart Energy UK& Europe Summit in Londen de prijsuitreiking plaatsvinden. Op dit evenement staan ontwikkelingen en uitdagingen in de energiesector centraal en worden slimme technologieën gepresenteerd die deze uitdagingen aan gaan. Experts uit de energie industrie zullen winnaars van de verschillende categorieën bekendmaken. Eerder won BAS prestigieuze awards bij MIT in Boston.

Reageer op dit artikel