nieuws

‘Warmtepompenindustrie zet zich in voor slimme oplossingen’

Geen categorie

‘Warmtepompenindustrie zet zich in voor slimme oplossingen’

“Als onderdeel van de gemeenschap van hernieuwbare energie en energie-efficiëntie zet de warmtepompindustrie zich in voor het ontwikkelen van steeds groenere en slimmere oplossingen voor verwarming en koeling en warm water in de residentiële, commerciële en industriële sector”, reageert EHPA secretaris-generaal Thomas Nowak over de State of the Energy Union.

EHPA (European Heat Pump Associaton) heeft het gezamenlijke persbericht van de industrie van hernieuwbare energie over de eerste State of the Energy Union ondertekent.

>> Lees ook het standpunt van EHPA over de Energy Union (maart 2015)
>> Lees ook EPEE verwelkomt strategie van de EU Energy Union

Nowak voegt toe: “De allereerste politieke boodschap van Vice President Šefčovič was dat de EU de wereldleider in de energietransitie moet blijven, ook na COP21. We rekenen nu op hem en alle beleidsmakers dat zij deze doelstelling ook voor de sector van verwarming en koeling nastreven.”

 

Reageer op dit artikel