nieuws

The Coolest Candidate zoekt jong talent

Geen categorie

The Coolest Candidate zoekt jong talent

Carrier zet het nieuw recruteringsprogramma The Coolest Candidate in om de instroom van jong (commercieel) talent te versnellen.

Via dit programma worden jonge mensen uitgedaagd om in een driedaags programma te laten zien dat zij de beste kandidaat zijn. In het recruitmentprogramma worden de kandidaten gevraagd  een korte videopitch in te sturen waarin zij zichzelf presenteren. De beste inzendingen worden geselecteerd en vervolgens worden zij uitgenodigd om mee te doen aan de driedaagse uitdaging. Samen met andere deelnemers strijden ze om ‘The Coolest’ te worden.

The Coolest Candidate

Carrier richt zich met deze actie voornamelijk op afgestudeerde MBO-ers die op zoek zijn naar een baan in sales en willen doorleren. Dit kunnen dus ook jonge talenten zijn binnen de HVAC-branche. De beste deelnemer wordt uitgeroepen tot The Coolest Candidate.

Reageer op dit artikel