nieuws

100 inzendingen voor VSK Awards

Geen categorie

100 inzendingen voor VSK Awards

Precies 100 inzendingen zijn er voor de VSK Awards 2016. Dit is een recordaantal inzendingen en toont aan dat de vakbeurs VSK 2016 meer dan ooit een vakbeurs wordt bol van innovaties.

Juryvoorzitter Titia Siertsema, voorzitter van branchevereniging Uneto-VNI, is niet verrast door de innovatiedrang van de branche. “De branche zit in een transitie. Er komt veel op de ondernemers af, van samenwerking in de keten, BIM, sociale innovatie tot en met de ontwikkeling van techniek.”

VSK Awards

Veel inzendingen hebben betrekking op het thema energiebesparing. Momenteel is dit erg actueel in de branche.

De genomineerden worden in hal 9 van de VSK gepresenteerd in de Awards Arena. Alle inzendingen die aan de minimale voorwaarden voldoen, maar niet zijn genomineerd worden bijeengebracht in de Innovatie Boulevard. Op de eerste twee beursdagen, 2 en 3 februari 2016, kunnen ook bezoekers hun stem uitbrengen. De stem van de jury en die van het publiek wegen even zwaar. Woensdag 3 februari worden de winnaars bekend gemaakt. Mee beslissen over wie de VSK Awards winnen? Registreer.

Reageer op dit artikel