nieuws

Webinar: Welke warmtepomp kies je voor energiezuinige woning?

Geen categorie

Webinar: Welke warmtepomp kies je voor energiezuinige woning?

Welke warmtepomp kies je voor een energiezuinige woning? Donderdag 5 november heeft Bouwwebinar van 12.30 – 13.30 uur een webinar georganiseerd over de keuze van de warmtepomp voor energiezuinige woningen.

Zowel bij nieuwbouw- als bij renovatieprojecten staat verlaging van het energieverbruik van woningen volop in de belangstelling. Met warmtepompen, eventueel in combinatie met een gasgestookte HR-ketel, worden grote stappen gezet om het energieverbruik te verlagen. Bij energieneutrale, nul-op-de-meter of energieleverende woningen is de inzet van warmtepompen onontkomelijk.

Bouwwebinar

Maar: hoe werkt een warmtepomp eigenlijk? En hoe zit zo’n hybride-combinatie in elkaar? Hoe moet zo’n installatie worden aangesloten en ingeregeld en aan welke zaken moet je denken bij het opstellen van compleet installatieconcept bij nieuwbouw en renovatie?
Drie deskundigen praten u tijdens het bouwwebinar volledig bij.

Praktisch

Ir. André Kruithof, Nieman Raadgevende Ingenieurs; Leo Janssen, manager technisch project advies bij Vaillant en Patrick Jansen, hoofd innovatie & kennismanagement bij Rensa spreken in het bouwwebinar. Dit is interessant voor onder meer architecten, bouwkundig ontwerpers, technisch gebouwbeheerders en medewerkers van installatiebedrijven, aannemersbedrijven en adviesbureau’s.

Dit Bouwwebinar wordt mede mogelijk gemaakt door Vaillant en Rensa. De deelname is gratis. Wel moet u zich vooraf aanmelden.

Reageer op dit artikel