nieuws

Warmtepompuurtje op Vakbeurs Energie 2015

Geen categorie

Warmtepompuurtje op Vakbeurs Energie 2015

Tijdens de Energiebeurs 2015 van 6-8 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, verzorgt het Nederlands Platform Warmtepompen iedere dag een Warmtepompuurtje.

Tijdens dit uurtje komen drie onderwerpen aan bod:

(markt)Kansen voor hedendaagse warmtepomp technieken
Met de aanscherping van de EPC in zowel de woningbouw als utiliteit is de warmtepomp een vaste keuze geworden bij het realiseren van duurzame energiesystemen. Hoe ziet de markt er nu uit en wat zijn de kansen en verwachtingen voor de toekomst?

Concepten voor warmtepompsystemen
Een duurzaam energiesysteem met een hoog rendement en lange levensduur maakt dat grondgebonden warmtepompen in met  name nieuwbouwprojecten volop toepassing zullen vinden. Welke concepten komen in aanmerking en waar moet rekening mee worden houden?

Warmtepompen in utiliteit, standaard techniek met veel potentie  
In de utiliteit zijn warmtepompen een standaard onderdeel geworden van het energie-concept. Integraal ontwerpen is daarbij een must, maar juist hier zijn er tal van ontwikkelingen die ervoor zorgen dat  verdere energiebesparing nog steeds mogelijk is.

Praktisch

Het warmtepompuurtje vindt iedere beursdag plaats van 12.30 – 13.45 uur in het Binnenklimaattheater in hal 5, waarbij graag het gesprek aan gaan wordt met het publiek. De stand van het NPW is 5D.011 en bevindt zich vlakbij het Binnenklimaattheater.

Reageer op dit artikel