nieuws

Inschrijving VSK Award 2016 open

Geen categorie

Inschrijving VSK Award 2016 open

Vanaf nu kunnen bedrijven zich met hun innovatie inschrijven voor de VSK Award 2016. Meld je innovatie voor 16 november aan via vsk.nl. Op woensdagavond 3 februari – tijdens de Vakbeurs VSK – maakt juryvoorzitter Titia Siertsema (Uneto-VNI) de awardwinnaars bekend.

 

De VSK Award 2016 is een “beloning voor initiatief en innovatie in de branche”, aldus het persbericht. Producten, oplossingen en diensten kunnen worden aangeboden in de categorieën Energiebesparing, Design, Systeemoplossingen en Installateurszaken. In deze laatste categorie gaat het om innovaties die het leven van de installateur er makkelijker op maken.

VSK Award 2016

De jury presenteert 15 december de genomineerde inzendingen. Vanaf dat moment staan ze op de website van de VSK, zodat het publiek zijn stem kan uitbrengen voor de Publieksprijs. De Publieksprijs is een gewogen prijs. De stemmen van het publiek en de jury tellen beiden voor 50 procent mee.

Criteria

De jury beoordeelt inzendingen aan de hand van criteria als innovatief gehalte, praktische toepasbaarheid, sociale impact, duurzaamheid en economisch rendement. Elke categorie kent daarnaast een aantal specifieke criteria. Inzendingen mogen niet voor 1 januari 2014 op de markt zijn gebracht.

Reageer op dit artikel