nieuws

Codumé en Itho Daalderop bundelen krachten

Geen categorie

Codumé en Itho Daalderop bundelen krachten

Codumé en Itho Daalderop bundelen hun krachten om ook in België een totaalpakket aan duurzame systeemoplossingen ventilatie, verwarming en warm sanitair water voor de woningbouw aan te bieden. En daarom nam Itho Daalderop Belgium de activiteiten van Codumé per 1 oktober 2015 over.

Codumé heeft in haar lange historie altijd samengewerkt met de meest vooraanstaande fabrikanten in Europa. Zo werkt het Brusselse bedrijf samen met de Nederlandse marktleider op het gebied van woningventilatie, Itho Daalderop.

Overname

In 2011 zijn Itho en Daalderop gefuseerd om een totaalpakket ventilatie, verwarming, warm sanitair water en duurzame systemen voor woningen aan te kunnen bieden. Per 1 juli 2011 heeft Itho Daalderop een eigen dochteronderneming voor België opgericht: Itho Daalderop Belgium bvba, gevestigd in Sint Niklaas, die zich richt op duurzame verwarming voor woningen.

Reageer op dit artikel