nieuws

Alweer de 12e IEA Heat Pump Conferentie

Geen categorie

Alweer de 12e IEA Heat Pump Conferentie

Het International Energy Agency (IEA) organiseert alweer de twaalfde IEA Heat Pump Conferentie. Deze wordt gehouden van 15-18 mei 2017 in het World Trade Center in Rotterdam.

Het forum zal aandacht besteden aan warmtepompen, airconditioning en koeling apparatuur en systemen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. De conferentie zal beginnen met een reeks workshops op 15 mei 2017 en een gastvrije ontvangst op de avond van 15 mei.

IEA Heat Pump Conferentie

Het doel van de conferentie is om warmtepomptechnologieën door middel van discussies, netwerken en informatie-uitwisseling te bevorderen. De conferentie zal aandacht besteden aan warmtepompen, airconditioning- en koelapparatuur en systemen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Organisaties

In samenwerking met het Uitvoerend Comité van het IEA Heat Pump Technologies, wordt de conferentie georganiseerd door het International Organizing Committee (IOC) en het National Organizing Committee (NOC).

• Per Jonasson – voorzitter IOC, Zweden
• Sophie Hosatte – ondervoorzitter IOC, Canada
• Takeshi Hikawa – vice-voorzitter IOC, Japan
• Onno Kleefkens – voorzitter NOC, Nederland
• Raymond Beuken – vice-voorzitter NOC, Nederland
• Ronald van de Steek – Conference secretariaat, Nederland

Reageer op dit artikel