nieuws

Airview introduceert Clivet vierpijps-warmtepompsysteem

Geen categorie

Airview introduceert Clivet vierpijps-warmtepompsysteem

Airview Luchtbehandeling lanceert de Clivet WSAN-XIN MF. Dit is een compleet nieuwe vierpijps-warmtepompsysteem en speciaal ontworpen voor gelijktijdige productie van warm- en koudwater.

Door dit systeem is het mogelijk om te koelen, te verwarmen of gelijktijdig te koelen en te verwarmen. Het vierpijpswarmtepompsysteem vormt hiermee een kostentechnisch aantrekkelijk alternatief op driepijps-VRF-systemen.

Door inzet van water als overdrachtsmedium is het vierpijpswarmtepompsysteem geschikt voor toepassing met onder meer radiatoren, ventilatorconvectoren, vloerverwarming/ vloerkoeling, koelplafonds, WTW-units en luchtbehandelingskasten.

De WSAN-XIN MF 4-pijpswarmtepompen zijn uitgevoerd met twee compressoren (een inverter en een aan/ uit compressor) en een dubbel koudemiddelcircuit. De energiezuinigheid en het hoge rendement van het systeem komt naar voren in de energie-efficiëntiecoëfficiënt (COP+EER) tot 7,82 bij gelijktijdig koelen en verwarmen.

De WSAN-XIN MF is leverbaar in een capaciteitsrange van 50 tot 120 kW en maakt onderdeel uit van de complete multifunctionele 4-pijps capaciteitsrange van Clivet welke doorloopt tot een capaciteit van 1,2 MW.

Reageer op dit artikel