nieuws

RVO.nl volop actief tijdens Green Tech Week

Geen categorie

RVO.nl volop actief tijdens Green Tech Week

Oost-Nederland bruist van maandag 5 t/m zaterdag 10 oktober. Want, dan is de Green Tech Week er weer voor professionals in de energie- en milieutechnologie. 

Deelnemers kunnen hun eigen programma samenstellen en alle activiteiten zijn gratis.

Green Tech Week

Ondernemers, overheden en andere geïnteresseerden inspireren en ontmoeten elkaar zes dagen lang. Elke dag staat in het teken van een thema zoals biobased economy, circulaire economie, cleantech of duurzame energie en energiebesparing. De Green Tech Week opent met het congres ‘Smart Grid for Powerful Growth’ in de Deventer Schouwburg.

RVO

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) speelt een grote rol tijdens de week. Zo organiseert de RVO zelfstandig of samen met andere partners uit de regio Oost diverse activiteiten, waaronder een workshop over octrooien, een bijeenkomst over betrouwbaarheid energievoorziening, een netwerkevent over de biobased economy en smart grids en een presentatie over circulair ondernemen.

Ook organiseert RVO (mede) een Financieringsbijeenkomst bij de Rabobank Arnhem en Omstreken. Aan de hand van de vraag: ‘Hoe financiert u uw innovatieve product of bedrijf?’ passeren de verschillende financieringsmogelijkheden de revue.

Initiatief

Deze week is een initiatief van RVO, GreenTechAlliances – powered by kiEMT, Kamer van Koophandel, VNO-NCW Midden, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (powered by Gelderland valoriseert en Centre of Expertise Duurzame Energie (SEECE) en Centre for Biobased Economy).

Reageer op dit artikel