nieuws

Dutch Green Building Week: Boordevol activiteiten van RVO

Geen categorie

Dutch Green Building Week: Boordevol activiteiten van RVO

De Dutch Green Building Week zit boordevol activiteiten. De Rijksdienst Voor Ondernemen Nederland (RVO) heeft daar een groot aandeel in.

Zo organiseert RVO de expositie ‘Kluswoningen & Transformatie, een tweede leven voor panden’. Tijdens deze expositie presenteren ambassadeurs van de expertteams Transformatie en Eigenbouw de achtergronden en succesfactoren van transformatie en kluswoningen. Daarnaast is er gelegenheid om te netwerken met aanwezigen van onder meer het ministerie van BZK, gemeenten, provincies en architectenbureaus. De opening is op dinsdag 22 september.

RET-screen

Ook geeft RVO een gratis training over het software programma RET-Screen, waarmee financiële businesscases voor projecten rond energiereductie, duurzame eigen energieopwekking en een gezond binnenklimaat kunnen worden opgesteld.

Partner

RVO werkt intensief samen met de Dutch Green Building Council (DGBC). Bijvoorbeeld in het Platform Duurzame Huisvesting of door het keurmerk BREEAM dat DGBC beheert, op te nemen in de MIAVamil-regeling.

Reageer op dit artikel