nieuws

ArtStyle HTS: Elegant en degelijk

Geen categorie

ArtStyle HTS: Elegant en degelijk

De ArtStyle warmtepompen van Remko combineren elegant design met Duitse degelijkheid. De innovatieve technologie van deze nieuwe generatie split-luchtwarmtepompen zorgt voor grote prestaties.

De Remko ArtStyle-warmtepomp is een Duits kwaliteitsproduct dat wordt geïmporteerd in Nederland door STULZ groep BV.

ArtStyle

Dankzij de Inverter-plustechnologie is het toerental van de compressor traploos en afgestemd op de benodigde koel- of warmtebehoefte. Hierdoor zijn hoge voorlooptemperaturen met een hoge COP-waarde mogelijk, zelfs bij een lage buitentemperatuur. De warmtepomp behaalt met deze eigenschappen het verplichte Europese energielabel op niveau A++.

Gebruiksvriendelijk

Voor de aansturing gebruikt Remko het gebruiksvriendelijke en intelligente Smart-Control-regelsysteem. Zo kan de waterpomp worden gecombineerd met aanvullende warmtegeneratoren of zonnepanelen. Daarnaast is het mogelijk om de warmtepomp gebruik te laten maken van eigen pv-stroom, een tijdprogrammering of twee mengcircuits en een niet-gemengd warmtecircuit. Omdat de warmtepomp erg weinig geluid produceert, past deze in ieder woonhuis, of zelfs op het terras.

Capaciteit

De ArtStyle HTS-warmtepompen zijn verkrijgbaar in vier verschillende capaciteiten: 1 tot 8 kW, 8 tot 13 kW, 13 tot 18 kW en 18 tot 23 kW. Bij de twee groter gedimensioneerde modellen zijn twee externe modulen nodig. Optioneel kan voor mono-energetisch gebruik een aanvullende verwarming van 9 kW worden ingebouwd, die ook over noodverwarming beschikt. De luchtwarmtepomp kan worden gebruikt voor verwarmen en koelen. Hierbij zijn de temperatuurgrenzen -20°C tot 35°C en 15°C tot 45°C. Remko geeft een maximale COP van 4,83 aan.

Reageer op dit artikel