nieuws

Alpha Innotec biedt nieuwe brine/water warmtepomp

Geen categorie

Alpha Innotec biedt nieuwe brine/water warmtepomp

Alpha Innotec biedt een nieuwe generatie warmtepompen, de Alterra-serie. Deze serie biedt drie verschillende modellen voor verwarming, koeling en warmtapwaterbereiding. 

– Brine/water combiwarmtepomp WZS/WZSV (plaatsbespaarder)
– Compacte brine/water warmtepomp SWC/SWCV (allrounder)
– Brine/water warmtepomp SW (krachtig)

 

 

 

Brine/water warmtepomp

Het buffervat van de combiwarmtepomp heeft een hoogwaardige isolatie en zorgt voor lage warmteverliezen. De Alterra kan worden gecombineerd met andere warmteopwekkers en toepassingen, zoals thermische zonne-energie of PV.

Alterra

Om in te spelen op de wisselende warmtevraag omvat de Alterra-serie tevens een serie frequentiegeregelde brine/water warmtepompen. De frequentiegeregelde systemen passen de warmteopwekking aan de actuele warmtebehoefte van het gebouw aan. Met name in de overgangsperiode is de behoefte van het gebouw ten dele duidelijk lager dan het prestatievermogen van de warmtepomp.

Regelaar

Alle Alterra warmtepompen worden via een nieuwe generatie van de Luxtronik regelaar bestuurd. Zonder gebruik te maken van andere hard- of software zijn alle Luxtronik 2.1 regelaars compatibel voor een kosteloze aansluiting op de webserver. Met Alpha web en Alpha app kunnen gebruikers de verwarming vanaf iedere willekeurige plaats met de computer, smartphone of tablet bedienen.

Reageer op dit artikel