nieuws

Airview presenteert vierpijps warmtepompsysteem

Geen categorie

Airview presenteert vierpijps warmtepompsysteem

Energiezuinigheid staat hoog in het vaandel bij Airview Luchtbehandeling. Het bedrijf presenteert op de Energievakbeurs 2015 drie nieuwe producten die gericht zijn op energiebesparing en hergebruik van energie. Bij deze drie producten zit ook een vierpijps warmtepompsysteem.

1. Rotor H-EC WTW-unit

De Rotor H-EC WTW-unit is uitgevoerd met een warmtewiel (70 – 90 procent warmteterugwinning). Deze WTW-unit is geschikt voor zowel een binnen- als buitenopstelling. De unit is een oplossing in de utiliteitsbouw.

2. Reversus

De tweede hoogrendement WTW-unit is de Reversus. Deze unit is uitgerust met een polypropyleen kruisstroomwisselaar (90 procent warmteterugwinning). Door zijn compacte ontwerp is hij zeer geschikt voor toepassing in woningen.

3. Warmtepompsysteem

Tot slot presenteert Airview Luchtbehandeling de WSAN-XIN MF, dit vierpijps warmtepompsysteem is een fraai kostentechnisch alternatief op een driepijps VRF systeem, wat inspeelt op de Europese F-gassenwetgeving. Dit draagt zich uit in het gecombineerd energie-efficiency rendement (COP+EER) van 7.61 bij gelijktijdig koelen en verwarmen.

Airview Luchtbehandeling is te bezoeken op stand 5.C024.

Reageer op dit artikel