nieuws

Wolf Energiesystemen zonne-energiecentrale CSZ-2

Geen categorie

Wolf Energiesystemen zonne-energiecentrale CSZ-2

Wolf Energiesystemen introduceert de zonne-energiecentrale CSZ-2. De CSZ-2 is een complete systeemoplossing, bestaande uit een 300 liter groot voorraadvat dat aangesloten wordt op twee hoogrendement-zonnecollectoren. Het modulaire systeem wordt geleverd met bedienmodule BM-2, HR zonne-energiepompgroep, solarmodule SM-1 en expansievaten voor het zonne-energie en cv-circuit. Daarnaast bestaat het systeem uit de CGB-2 hoogrendementketel.

De CGB-2 heeft een unieke warmtewisselaard die uitdraaibaar is voor eenvoudig onderhoud, waarbij het niet nodig is om water af te tappen. Het gas/lucht-mengstuk is instelvrij en de verbrandingsregeling is gasadaptief en zelfkalibrerend om ook bij veranderende gaseigenschappen een extreem lage emissie te waarborgen.

De CSZ-2 is verkrijgbaar met drie ketelvermogens van 15,2 / 20,4 en 25,8 kW. Voor veel bestaande woningen tot  120 m² is de 1e variant toereikend. Door het zeer lage modulerende vermogen vanaf 1,8 kW wordt een zeer gunstig praktijkrendement behaald en daarmee een optimale energiebesparing.

Nadere informatie:
www.wolf-energiesystemen.nl

Reageer op dit artikel