nieuws

SER Energieakkoord: Waar staan we nu?

Geen categorie

SER Energieakkoord: Waar staan we nu?

Waar staan we nu met betrekking tot het SER Energieakkoord? Wat moet er gebeuren om de plannen van het Energieakkoord te gaan realiseren? En welke expertise heeft u in huis om hier een steentje aan bij te dragen? Daarover gaat het Nationaal Energie Congres in het Beatrixgebouw in Utrecht op woensdag 9 september.

VVM, FedEC en Energy Valley houden dit congres met als thema ‘Van plan naar praktijk !’.

 

>> Meer informatie 

Na een plenaire kick off met onder andere Prof. Dr. Jacqueline Cramer, hoogleraar Duurzaam Innoveren aan de faculteit Geowetenschappen, gaat u onder leiding van experts uit de markt aan de slag in diverse workshops. Thema’s zijn onder andere: gedrag en energiebesparing, energiebesparing en duurzaamheid, technische innovaties, financiële modellen in transitie, duurzaam vervoer, schaliegas, warmteterugwinning uit afval en rioolwater. Meer informatie over het programma en de sprekers staat online.

Reageer op dit artikel