nieuws

Oprichting Vereniging Duurzame Energie

Geen categorie

Oprichting Vereniging Duurzame Energie

Medio juli is door zeven organisaties de Vereniging Duurzame Energie (VDE) opgericht. De zeven organisaties zijn: BodemenergieNL, Dutch Heat Pump Association, Duurzame Energie Koepel, Holland Solar, ODE Decentraal, PAWEX en Warmtenetwerk.

Met de nieuwe vereniging wil men in de komende tijd een sterkere invloed bereiken op belangrijke beleidsbeslissingen. De brancheorganisaties blijven als zodanig bestaan maar zullen hun middelen en activiteiten meer gaan bundelen. Naast de brancheorganisaties zijn diverse individuele bedrijven aangesloten. Voorzitter van de VDE is Teun van Bokhoven.

In oktober zal de VDE haar plannen voor 2016 presenteren.

Klik hier voor nader informatie over de VDE op de site van Duurzame Energie Koepel.

Reageer op dit artikel