nieuws

Neurenberg: De 4e Heat Pump Summit

Geen categorie

De warmtepompwereld komt van 20 t/m 21 oktober 2015 in Neurenberg voor de vierde keer bij elkaar voor de Europese Warmtepomp Summit (een activiteit van Chillventa), waar internationale experts de Europese warmtepompmarkt, de technologie en de toepassing, en de trends  bespreken. Het wordt de vierde Heat Pump Summit.

Neurenberg: De 4e Heat Pump Summit

Productpresentaties op de Foyer-Expo vullen de verscheidenheid aan van de informatie die door de sprekers gebracht wordt. De Europese Warmtepomp Summit, als platform voor specialisten, is bestemd voor warmtepomp- en componentfabrikanten, met name experts uit wetenschap, onderzoek en ontwikkeling, voor planners, energie-adviseurs, installatiemonteurs en exploitanten van de lokale overheid, commercieel en industrieel onroerend goed.

Heat Pump Summit

Met de tweedaagse European Heat Pump Summit 2015 biedt Neurenberg de professionele gemeenschap een uniek Europees platform voor de uitwisseling van informatie en ervaringen. Nu de energietransitie in de volle belangstelling staat, is het efficiënt gebruik van primaire energie voor verwarming en koeling steeds belangrijker. Warmtepompen kunnen met innovatieve en indrukwekkende oplossingen een beslissende bijdrage leveren aan duurzame energiesystemen.

Reageer op dit artikel