nieuws

Honeywell introduceert evohome Wi-Fi

Geen categorie

Honeywell introduceert evohome Wi-Fi

Honeywell introduceert evohome Wi-Fi. Waar voorheen een extra component nodig was om internetverbinding te krijgen, is dit nu standaard in het bedieningspaneel geïntegreerd. Dit moet installeren makkelijker maken.

Daarnaast zijn er nog een aantal verbeteringen. Het ontwerp en de software kregen een update, ter ondersteuning van het instellen en bouwen van het systeem. Om het energiezuinig instellen aan te moedigen is de optimalisatie-instelling nu gelijk via het hoofdmenu beschikbaar. evohome Wi-Fi is per september 2015 verkrijgbaar in Nederland en is te gebruiken met alle bestaande evohome-componenten.

>> Lees ook Genomineerden VSK awards bekend (evohome, Honeywell)

evohome Wi-Fi

evohome Wi-Fi slimme zoneregeling verandert de manier waarop huizen worden verwarmd door draadloos de temperatuur in elke kamer apart te bedienen. Gebruikers regelen de temperatuur thuis per kamer via het evohome-bedienpaneel of via de gratis app voor smartphone of tablet. Hierdoor regelt de gebruiker zijn verwarming bijvoorbeeld vanaf het vliegveld, op vakantie, het werk, in een restaurant, maar ook thuis op de bank. evohome Wi-Fi is compatibel met bestaande evohome-componenten zoals de radiatorregelaars. Het systeem communiceert draadloos binnenshuis en is geschikt voor stadsverwarming en alle cv-ketels inclusief radiatoren en vloerverwarming.

Optimalisatie

Ook leert het systeem, door het inschakelen van de optimalisatie-instelling, hoe snel het huis opwarmt of afkoelt. Op basis van deze gegevens wordt de start- of stoptijd van het verwarmen van de ruimte afgesteld. Uit onderzoek blijkt dat huiseigenaren gemiddeld 37 procent energie per jaar kunnen besparen wanneer zij optimaal gebruikmaken van evohome.

Reageer op dit artikel