nieuws

DVM S lucht- en waterwarmtepompen: De hoogste COP-waarden

Geen categorie

DVM S lucht- en waterwarmtepompen: De hoogste COP-waarden

Samsung klimaatbeheersing presenteert tijdens de Installatievakbeurs Hardenberg een aantal nieuwe aanwinsten in haar assortiment. Eén hiervan is de volledig vernieuwde lijn DVM S lucht- en waterwarmtepompen.

Deze door Eurovent-gecertificeerde warmtepomp- en warmteterugwinningssystemen zijn vanaf nu leverbaar in een standaard- en een highefficiency-uitvoering. Deze laatste heeft hogere COP-waarden en voldoet aan de eisen van de EIA.

COP-waarden

Daarnaast is het nieuwe  plafondonderbouwmodel op de stand van Samsung Klimaatbeheersing aanwezig. Dit model is geschikt voor plaatsing in grote magazijnen, werkplaatsen en grote winkelruimtes zonder inbouwmogelijkheden in het systeemplafond. Deze ‘big ceiling’ is voorzien van een brede luchtinlaat, waarmee de warme of koude lucht snel en ver de ruimte in kan worden gebracht; tot wel 15 meter. Het helderwitte plafondmodel is bovendien een uiterst stille unit, met een geluidsniveau van 34dB.

Installatievakbeurs

Samsung Klimaatbeheersing staat in hal 2 bij stand 223.

Reageer op dit artikel