nieuws

4 kennisevenementen voor installateurs

Geen categorie

4 kennisevenementen voor installateurs

Als organiserende partij laat Wasco samen met 48 leveranciers de nieuwste ontwikkelingen in de markt zien in vier unieke kennisevenementen voor installateurs. Deze vinden eind september en begin oktober plaats op diverse plaatsen in Nederland. 

Het initiatief onderscheidt zich door een compleet kennisaanbod vanuit de leveranciers. Zelfstandige professionals kunnen op deze dag hun eigen programma samenstellen zodat ze er alles uit kunnen halen wat voor hen relevant is. Tijdens het kennisevenement informeren leveranciers de installateurs bijvoorbeeld over alle ontwikkelingen op het gebied van verwarming, sanitair, onderdelen, koeltechniek en ventilatie.

Installateurs

Om het evenement voor zoveel mogelijk geïnteresseerden bereikbaar te maken, organiseert Wasco het evenement vier keer. Op dinsdag 29 september in de Rijswijkse Broodfabriek, op donderdag 1 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch, op dinsdag 6 oktober in de IJsselhallen in Zwolle en als afsluiting op 8 oktober in het Taets Park in Zaandam. Alle sessies beginnen om 16.00 uur en duren tot 22.00 uur. Deelname is gratis na aanmelding.

Reageer op dit artikel