nieuws

12e IEA Heat Pump Conference in Rotterdam

Geen categorie

12e IEA Heat Pump Conference in Rotterdam

De 12e IEA Heat Pump conferentie wordt gehouden van 15-18 mei 2017 in het World Trade Center in Rotterdam. De conferentie begint met een reeks workshops op 15 mei en een gastvrije ontvangst op de avond van 15 mei. Het doel van de conferentie is om warmtepomptechnologieën door middel van discussies, netwerken en informatie-uitwisseling te bevorderen.

In de tweede Nieuwsbrief van IEA Heat Pump Centre staat te lezen dat de conferentie aandacht zal besteden aan warmtepompen, airconditioning- en koelapparatuur en systemen voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen.

Deelname
Degenen die de conferentie willen bijwonen wordt geadviseerd de conferentiewebsite www.hpc2017.org te bezoeken.

Gedetailleerde informatie, met inbegrip van registratie- en hotelaccommodatieformulieren komen beschikbaar met een eerste aankondiging in de herfst van 2015 en met een tweede aankondiging in het voorjaar van 2016.

Organisaties
In samenwerking met het Uitvoerend Comité van het IEA Heat Pump Technologies, wordt de conferentie georganiseerd door het International Organizing Committee (IOC) en het National Organizing Committee (NOC).
• Per Jonasson, voorzitter IOC, Zweden
• Sophie Hosatte, vice-voorzitter IOC, Canada
• Takeshi Hikawa, vice-voorzitter IOC, Japan
• Onno Kleefkens, voorzitter NOC, Nederland
• Raymond Beuken, vice-voorzitter NOC, Nederland
• Ronald van de Steek, conferentiesecretariaat, Nederland

Reageer op dit artikel