nieuws

Renewables 2015 Global Status Report beschikbaar

Geen categorie

Renewables 2015 Global Status Report beschikbaar

Het REN21 Renewables Global Status Report (GSR) is nu beschikbaar. Dit rapport 

geeft inzicht over beleidskaders, groei van de markt en de industrie met betrekking tot hernieuwbare energie.

EHPA (European Heat Pump Association) heeft bijgedragen aan het verzamelen van gegevens door de meest up-to-date gegevens te verstrekken over warmtepomp-technologie en de economische, politieke en sociale voordelen van deze technologie.

>> Download het Renewables 2015 Global Status Report 

Renewables 2015

Voor het rapport van dit jaar, de 10e uitgave, hebben diverse overheden, NGO’s, onderzoeksinstituten, de industrie en internationale organisaties samengewerkt om informatie van hoge kwaliteit te produceren, de opbouw van sterke netwerken te bewerkstelligen en debatten over het beleid van de besluitvorming te creëren.

Reageer op dit artikel