nieuws

EHPA position paper over lancering EG-debat verwarming en koeling

Geen categorie

EHPA position paper over lancering EG-debat verwarming en koeling

Om alle doelstellingen van de Energy Union te vervullen, is een Europese Heating & Cooling Strategy nodig, vindt de European Heat Pump Association (EHPA). In de herfst van 2015 publiceert de organisatie hierover een gidsdocument. EHPA presenteerde het position paper al tijdens de European Sustainable Energy Week.

De doelstellingen van de Energy Union omvatten onder meer klimaat-, veiligheids- en concurrentiedoelstellingen.

Verwarming en koeling

EHPA verzoekt de Europese Commissie om ambitieus te zijn in het creëren van het kader rond een steeds efficiëntere en duurzame strategie – op basis van thermische systemen die volledig geïntegreerd zijn in slimme energienetten.

Doelstellingen

Om daar te komen, moet deze strategie de eindconsument activeren en zorgen voor maximale synergie tussen energie-efficiënte oplossingen, diverse duurzame technologieën en de doelstellingen van een kringloop-economie.

Reageer op dit artikel