nieuws

Visionaire oplossingen met natuurlijke koudemiddelen

Geen categorie

Visionaire oplossingen met natuurlijke koudemiddelen
‘Be smart, go natural’ luidt de stelling van het eurammon Symposium. Het programma richt zich dan ook op visionaire oplossingen met natuurlijke koudemiddelen.

Tijdens dit symposium op 25 en 26 juni in Zwitserland krijgen eindgebruikers, planners, systeemfabrikanten en andere belanghebbenden inzicht in de huidige Europese wetgeving, samen met praktische voorbeelden van succesvolle toepassingen, met name uit het gebied van airconditioning en warmtepompen.

F-gassenverordening

De laatste herziening van de F-gassenverordening confronteert gebruikers met de grote uitdaging van het omzetten van hun koelinstallaties aan duurzame systemen met klimaatvriendelijke koudemiddelen. Natuurlijke koudemiddelen zijn de eerste keuze voor een levensvatbare oplossing: ze voldoen aan de strengste ecologische normen en kennen een succesvolle en economisch, efficiënt gebruik.

eurammon Symposium

Het symposium wordt gehouden in het Engels, biedt uitgebreide informatie over de werking van de installatie met natuurlijke koudemiddelen en kijkt naar drie gebieden: wet- en regelgeving in de EU, air-conditioning met natuurlijke koudemiddelen en warmtepompen met natuurlijke koudemiddelen.

Award

Tijdens het eurammon-symposium zal het Europees initiatief voor natuurlijke koudemiddelen dit jaar de ‘Natural Refrigeration Award’ aan de winnaars presenteren.

Meer informatie

25 juni: Georg Fischer, Schaffhausen (Zwitserland)
26 juni: Klostergut Paradies, Schaffhausen (Zwitserland)
Website: eurammon Symposium

Reageer op dit artikel