nieuws

Vakbeurs Energie: Hoe kom ik aan mijn energie?

Geen categorie

Vakbeurs Energie: Hoe kom ik aan mijn energie?

Duurzame energieopwekking, energiebesparing en gewoon ‘energie’ – van 6 tot en met 8 oktober vindt de Vakbeurs Energie weer plaats. Dit jaar in de Brabanthallen in Den Bosch. Het nieuwe platform Energie & Industrie is speciaal bedoeld voor de industriële vakbezoeker.

De Vakbeurs Energie geeft bezoekers antwoord op twee kernvragen: hoe kom ik aan mijn energie? En, hoe zet ik dit optimaal in? Deze tweede vraag splitst zich daarbij verder uit in de toepassing bij gebouwen (energie & gebouw) en de toepassing in het proces (energie & industrie). In aanvulling op het uitgebreide aanbod van de deelnemers wordt ook een inhoudelijk programma georganiseerd.

Vakbeurs Energie

Voor het eerst dit jaar krijgt de industriële sector op de beursvloer een eigen hal, waarbij een driedaags inhoudelijk programma wordt georganiseerd. Hiermee komt de beursorganisatie tegemoet aan de behoefte aan een breder en meer uitgebalanceerd aanbod en dito programmering. De beursorganisatie werkt hierin samen met diverse brancheorganisaties waaronder FME, Stoomplatform, Platform Industriële Warmte en FedEC.

Reageer op dit artikel