nieuws

EHPA viert vijftienjarig bestaan

Geen categorie

EHPA viert vijftienjarig bestaan

De EHPA (European Heat Pump Association) vierde vorige week zijn vijftienjarig bestaan. Dat was voorafgaand aan het 8e European Heat Pump Forum. Tijdens een galabijeenkomst waarbij ook de winnaar van de ‘Heat Pump City of the Year’-award werd uitgereikt (waarover later meer) – sneed Thomas Novak – secretaris-generaal van de EHPA – een verjaardagstaart voor de gasten aan.

De EHPA werd in februari 2000 opgericht met als doel ‘de opkomende Europese warmtepompmarkt door te laten ontwikkelen’. Inmiddels heeft de EHPA zeven mensen in dienst en telt hij meer dan 120 leden, waaronder veel warmtepompfabrikanten en onderzoeksinstituten.

Nederland

Nederland is met drie leden vertegenwoordigd: BDR Thermea, de Dutch Heat Pump Association en Yanmar Europe B.V.

Reageer op dit artikel