nieuws

Airview importeert gehele range Clivet

Geen categorie

Airview importeert gehele range Clivet

Airview Luchtbehandeling is vanaf 21 april de importeur van de gehele range van Clivet voor Nederland. Clivet is één van de grootste Europese fabrikanten van HVAC-apparatuur.

Nu Airview dit merk importeert in Nederland hoopt Clivet zijn positie op de Nederlandse markt verder uit te bouwen.

Airview

Airview kan met dit nieuwe importeurschap zijn leveringsporgramma uitbreiden met nieuwe producten zoals de Zephir luchtbehandelingsunit voor scholen, de Versatemp water/lucht warmtepompen voor winkelcentra en een uitgebreide range warmtepompen voor toepassing in de particuliere woningmarkt. Ook levert Airview nieuwe technieken zoals inverter gedreven koudwatermachines, warmtepompen en rooftopunits, vrije koeling en vierpijpssystemen voor gelijktijdig koelen en verwarmen.

Reageer op dit artikel