nieuws

Warmtepompontwikkelingen op symposium Neurenberg

Geen categorie

Warmtepompontwikkelingen op symposium Neurenberg

Warmtepompontwikkelingen, de uitdagingen van het Europese energiebeleid en de EcoDesign richtlijn – het vierde Europese Heat Pump Summit richt zich dit jaar op de trends, ontwikkelingen en onderzoeksresultaten op het gebied van warmtepompen. Het symposium is in Neurenberg op 20 en 21 oktober 2015. 

De voertaal van de conferentie is Engels. Een reeks lezingen biedt inzicht in de laatste resultaten presenteren van het lopende onderzoeksinitiatief van het Internationaal Energie Agentschap (IEA-HPP) Heat Pump Programme. Het symposium zal de congresdeelnemers voorzien van praktische kennis en uitgebreide technische informatie over de component-ontwikkeling, de combinatie van warmtepompen met zonne-energie voor slimme elektriciteitsnetten van de toekomst en voor nZEB (energieneutrale) gebouwen, warmtepomptestopstellingen en warmtepomp-certificering.

Reageer op dit artikel