nieuws

Kennis staat centraal op Elektrotechniek 2015

Geen categorie

Kennis staat centraal op Elektrotechniek 2015

Dit jaar staan er bij Elektrotechniek 2015 geen onderdelen en producten centraal, maar kennis. Want de hoeveelheid elektronische toepassingen is immens en de automatisering ontwikkelt razendsnel. Maar de meeste elektronische toepassingen zitten verstopt in muren, achter bedieningspanelen, in gebruiksvoorwerpen, onder vloeren of zelfs in de grond. Hoe maak je dit zichtbaar?

De organisators van de Elektrotechniek 2015 zijn FEDET en Jaarbeurs. Onder de vlag van FME-CWM vertegenwoordigt FEDET ruim 200 bedrijven uit de elektrotechnische toelevering (producenten, groothandel, agenten en importeurs).

Elektrotechniek 2015

Het evenement vindt plaats van 29 september tot en met 2 oktober 2015 in de Jaarbeurs te Utrecht. Op dit evenement krijgen exposanten de gelegenheid om hun innovatie werkend te tonen in één van de vier toepassingsgebieden: woning, industrie, utiliteit en infra & energie.

Toepassingsgebied

In de Jaarbeurs heeft ieder toepassingsgebied een eigen plein met een verhoogde blikvanger. Deze blikvangers – een woning, een industriehal, een kantoorpand en een buitengebied – zijn letterlijk in de Jaarbeurs gebouwd.

Exposeren

Ook exposeren op één van de toepassingsgebieden? U kunt zich aanmelden tot 15 mei.

Reageer op dit artikel