nieuws

Jaga opent vernieuwde showroom

Geen categorie

Jaga opent vernieuwde showroom

Jaga heeft een vernieuwde showroom geopend. Deze is zo ingericht dat installateurs en eindgebruikers via een logisch opgebouwde route kennis kunnen maken met het productportfolio van Jaga. Directeur Chris Heerius: “Een deel van de inrichting is opgebouwd uit hergebruikt materiaal uit onze fabriek.”

Jaga, leverancier van afgiftesystemen voor koelen, verwarmen en ventileren, opende deze vernieuwde showroom op 16 april. Volgens de directeur hebben de ontwerpers er veel tijd in gestoken. “In de opbouw en uitstraling van de vernieuwde ruimten wordt verwezen naar de kernwaarden waar Jaga voor staat. Daarnaast laten we duidelijk zien dat techniek en design een gezamenlijke hoofdrol bij onze producten spelen.”

Reageer op dit artikel