nieuws

Installatie Vakbeurs Hardenberg – 8, 9 en 10 september 2015

Geen categorie

Installatie Vakbeurs Hardenberg – 8, 9 en 10 september 2015

Installatie Vakbeurs Hardenberg is ooit begonnen als een regionale vakbeurs, maar is na zeventien jaar uitgegroeid tot dé beurs voor installatietechniek in Nederland. Het karakter van de beurs blijft regionaal, het grootste gedeelte van de circa 15.000 bezoekers komt namelijk uit de uit de noordelijke provincies.

Echter weet ook de rest van Nederland Hardenberg prima te vinden. Zowel de exposanten als de bezoekers zijn vaak landelijk of zelfs internationaal actief. Fabrikanten, importeurs en groothandelaren in de installatiebranche op het gebied van verwarming, sanitair, klimaatbeheersing en koudetechniek maken onderdeel uit van het platform.

Sanitair Plein

Dit jaar is er voor het eerst een Sanitair Plein toegevoegd, een hotspot op de beurs waar leveranciers van sanitair zich centreren om zodoende voor deze branchetak een interessant aanbod te realiseren.

Lees meer in het InfoMagazine

Reageer op dit artikel