nieuws

PHOE organiseert 2 zomercursussen over energie

Geen categorie

PHOE organiseert 2 zomercursussen over energie

De Stichting Post Hoger Onderwijs Energiekunde (PHOE) organiseert deze zomer twee zomercursussen over energie: Energiebeheer en Duurzame Energie.

Tijdens de opleiding Energiebeheer behandelen de docenten hoe de cursist een energetische situatie beoordeelt, analyseert en verbetert. De voorbereidende thermodynamicadag is op 9 juni, de cursus start op 6 juli. Na een succesvolle afronding ontvangt de cursist een erkend diploma.

Duurzame Energie

De opleiding Duurzame Energie biedt inzicht in de energetische en economische mogelijkheden van duurzame energie. Na een succesvolle afloop ontvangt de cursist een erkent diploma. De cursus start op 11 augustus.

Voorlichting

De voorlichtingsmiddag over het programma is op 26 mei in Hilversum.

Reageer op dit artikel