nieuws

NEN: tijdelijke aanbieding aankoop norm NPR 7601

Geen categorie

NEN: tijdelijke aanbieding aankoop norm NPR 7601

De norm NPR 7601 is gericht op de toepassing van kooldioxide als koudemiddel of verdampende koudemiddel in stationaire koelsystemen en warmtepompen. NEN biedt deze norm tijdelijk met 11 procent korting aan. 

Bij de toepassing van kooldioxide als koudedrager heeft deze praktijkrichtlijn alleen betrekking op de koudedragerkringloop. Bij toepassing van andere koudemiddelen gelden ook de normen en richtlijnen voor deze koudemiddelen.

Norm NPR 7601

De praktijkrichtlijn heeft betrekking op het primaire koudemiddelhoudende systeem en eventueel aanwezige secundaire systemen (gevuld met een circulerende koude- of warmtedrager), inclusief de bijbehorende opstellingsplaats. De praktijkrichtlijn is gericht op de veiligheid en heeft daardoor betrekking op ontwerp, installatie, oplevering, gebruik, onderhoud, inspectie, keuring en ontmanteling.

Meer informatie: NEN

Reageer op dit artikel