nieuws

‘Be smart, go natural’ met natuurlijke koudemiddelen

Geen categorie

‘Be smart, go natural’ met natuurlijke koudemiddelen

“Be smart, go natural!” Dat is de visie van het eurammon Symposium dat op 25 en 26 juni in Shaffhausen wordt gehouden. Hier staat de huidige Europese wetgeving op het gebied van airconditioning en warmtepompen centraal.

De laatste herziening van de F-gassenverordening confronteert gebruikers met de grote uitdaging van het omzetten van de koelinstallaties naar duurzame systemen met klimaatvriendelijke koudemiddelen. Natuurlijke koudemiddelen zijn de eerste keuze voor een levensvatbare oplossing. Zij voldoen aan de strengste ecologische normen en kunnen succesvol en economisch efficiënt worden toegepast.

Natuurlijke koudemiddelen

Het symposium wordt gehouden in het Engels en het geeft uitgebreide informatie over de werking van de installatie met natuurlijke koudemiddelen, waarbij gekeken wordt naar drie belangrijke fascinerende gebieden: wet- en regelgeving in de EU, airconditioning met natuurlijke koudemiddelen en warmtepompen met natuurlijke koudemiddelen.

Natural Refrigeration Award 2015

Tijdens het eurammon Symposium, het Europees Initiatief voor Natuurlijke Koudemiddelen dit jaar de Natural Refrigeration Award aan de winnaars presenteren. De award van eurammon eert uitstekend academisch onderzoek door jonge wetenschappers.

Informatie

Datum: 25 – 26 juni 2015
Locatie: 25 juni: Georg Fischer, Schaffhausen (Zwitserland); 26 juni: Klostergut Paradies, Schaffhausen (Zwitserland)
Meer informatie: eurammon Symposium

Reageer op dit artikel