nieuws

Post HBO-opleiding Duurzame Energie is er weer

Geen categorie

Post HBO-opleiding Duurzame Energie is er weer

“Een opleiding met de meest belangrijke thema’s van techniek tot subsidie”, aldus rekendocent Jan Zuiderma van Ekwadraat. Hij is één van de docenten die de Post-HBO opleiding Duurzame Energie van Stichting Post Hoger Onderwijs Kunde (PHOE) verzorgt. 

“We spelen sterk in op de huidige actualiteit en trends”, gaat hij verder. In de opleiding vertellen diverse experts over duurzame toepassingsmogelijkheden zoals zon- en windenergie, biomassa en warmtepompen en energieopslag. Ook tonen zij de meest actuele subsidiemogelijkheden en hoe rendement en terugverdientijden te berekenen via diverse casusopdrachten. De opleiding sluit af met een tentamen en een erkend Post-HBO diploma.

Duurzame Energie

De opleiding Duurzame Energie is gericht op adviseurs, energiecoördinatoren en consultants. Ook diegenen die dagelijks te maken hebben met de beslissers omtrent duurzame energie, of de beslissers adviseren en behoefte hebben aan theoretische kennis over duurzame energie, kunnen deze opleiding goed volgen.

Opleidingsinformatie

– De opleiding, of een op maat gesneden Duurzame Energie opleiding, kan ook in-company voor u worden georganiseerd.

– Data: 10, 17, 24, 31 maart, 7, 14 en 21 april 2015

– Meer informatie: Stichting PHOE, telefoon (035) 683 88 33.

Reageer op dit artikel