nieuws

Energiegebruik meten? Word energiecoördinator

Geen categorie

De afspraken en doelstellingen zoals geformuleerd in het Energieakkoord moeten mensen wel uitvoeren. Er zijn veel wettelijke taken, de subsidieregeling is geopend. Nu nog de besparingen subsidiëren. Hoe? De docenten van de Federatie van Energieconsultants (FedEC) geven dit antwoord tijdens de vierdaagse opleiding Energiecoördinator.

Energiegebruik meten? Word energiecoördinator

In vier dagen tijd scholen experts uit de markt deelnemers bij op een MBO+/ HBO-niveau. De onderwerpen variëren van het modelleren van het energieverbruik tot het inkopen van elektriciteit en gas. Er is speciale aandacht voor energiegebruik meten en registeren. Want meten is weten.

Energiegebruik meten

Experts leren de deelnemers hoe zij systematisch in kaart kunnen brengen hoe het energiegebruik in de organisatie is verdeeld. Ook hoe de energiecoördinator vervolgens kan bepalen wat acceptabel of juist ongewoon hoog energieverbruik is om vervolgens de terugverdientijden te bepalen.

Praktische informatie

Data: 16, 17, 23 en 24 maart
Locatie: Hilversum of in-company
Korting: abonnees van het blad RCC/ Koude & Luchtbehandeling ontvangen 50 euro korting op de entree-prijs
Meer info: Fedec

Reageer op dit artikel