nieuws

Wolf Energiesystemen breidt CFL plafondunits uit voor 3200 m3

Geen categorie

Wolf Energiesystemen breidt CFL plafondunits uit voor 3200 m3

De CFL plafondserie is verder uitgebreid met een unit voor 3200 m³/h. Deze serie bevat de hoogte van 495 mm en een breedte en lengte van 1932 mm. Ook zijn de plafonds verkrijgbaar voor 1.000, 1.500 of 2.200 m³/h, waarbij een hoogte geldt vanaf 367 mm.

De CFL-WTW heeft een tegenstroomplatenwisselaar met een rendement van 90 procent. De bypass heeft een traploze servomotor voor vrije koeling en een nauwkeurige temperatuurregeling. De CFL-WTW is stekkerklaar en kan worden voorzien van een communicatiemodule voor ModBus, BacNet, Lonworks of een Ethernetmodule (webserver).

CFL plafondsunits

Voor een optimaal binnenklimaat en onderhoud voldoen de CFL plafondunits aan de hygiëne richtlijn VDI 6022. De CFL is uitgerust met hoogwaardige plissé paneelfilters in de klasse F7 (toevoer) en M5 (afvoer) en op aanvraag met F9 filters. Een zeer laag energieverbruik wordt bereikt door de traploos regelbare EC-ventilatoren en een lage luchtsnelheid.

Naverwarmer en nakoeler

De CFL kan worden uitgebreid met een naverwarmer (warm water of elektrisch), nakoeler (koud water of DX) en mengsectie. De CFL serie is ook leverbaar als toevoerunit met verwarmingsbatterij of als afvoerunit.

 

Reageer op dit artikel