nieuws

Nieuwe website over balansventilatie

Geen categorie

Nieuwe website over balansventilatie

Mijnbalansventilatie.nl is in de lucht. Wat heeft u aan de website? Met de juiste balans in ventilatie ervaart de bewoner een goede gezondheid, comfort en energiezuinigheid. En de website biedt die informatie en inzichten. 

De makers van de website vinden het belangrijk dat bewoners, huurders of potentiële kopers voldoende weten over een balansventilatiesysteem. Schone lucht in huis is immers belangrijk voor de gezondheid? Een mens heeft 25 m3 schone, verse lucht per uur nodig. Daarnaast moet de vervuilde lucht met CO2 het huis ook weer uit. Goede ventilatie is pure noodzaak. Balansventilatie regelt dit op een comfortabele manier.

Wat biedt de website?

– Een animatie met de werking van balansventilatie
– De voordelen van balansventilatie
– Regelgeving en onderhoud van ventilatiesystemen
– Een opsomming van de installateurs in de buurt

Balansventilatie

De website is een initiatief van de Kring HR Balansventilatie van de VLA (Vereniging Leveranciers Luchttechnische Apparaten) en is door de leden van deze Kring (bestaande uit fabrikanten en leveranciers van balansventilatie-units) ontwikkeld.

Reageer op dit artikel