nieuws

Nieuwe salesman voor Viega Nederland

Geen categorie

Nieuwe salesman voor Viega Nederland

Viega Nederland heeft Rob Hersbach aangenomen als nieuwe salesman voor groothandel en installatiebedrijven in Noordwest Nederland. Hij volgt Marin Verweg op.

Verweg gaat doet nu sales voor showrooms. Voorheen was hij verantwoordelijk voor de sales aan groothandels- en installateursbedrijven in Noordwest Nederland. Hersbach werkte eerder in verschillende salesfuncties, waaronder bij een fabrikant van radiatoren en bij een groothandel.

 

Viega Nederland

Bij Viega Nederland werken meer dan 3500 medewerkers. Het bedrijf behoort tot de belangrijkste producenten van installatietechniek. Naast buisleidingsystemen behoren voorwand- en afvoertechniek tot het productenprogramma. Het assortiment omvat circa 17.000 artikelen die nagenoeg overal worden toegepast: in de gebouwentechniek, de utiliteit alsook in industriële installaties en de scheepsbouw.

Negen locaties

Het bedrijf bezit negen locaties waarvan er vier fabrieken in Duitsland producten maken voor de Duitse markt, de fabriek in McPherson (VS) produceert speciale oplossingen voor de Noord-Amerikaanse markt en in Wuxi (China) maakt de fabriek producten voor de Aziatische markt. Tegenwoordig worden producten van Viega wereldwijd toegepast. De verkoop verloopt grotendeels via eigen verkoopkantoren in verschillende landen.

Reageer op dit artikel