nieuws

Ja, het Energieakkoord laat kansen liggen

Geen categorie

Ja, het Energieakkoord laat kansen liggen

Het Energieakkoord laat kansen liggen. Dat vindt vrijwel iedere lezer van http://www.vakbladwarmtepompen.nl. Daarbij zegt 59 procent ook nog dat het Energieakkoord een slap compromis is dat kansen laat liggen.

In de afgelopen periode konden bezoekers van deze website, de site van vakblad Warmtepompen, stemmen op een poll met de stelling ‘het Energieakkoord laat veel kansen liggen’. Een ruime meerderheid van de stemmers (92 procent) geeft aan het met de stelling eens te zijn.

Energiekoord is slap compromis

Hiervan zegt 59 procent dat het Energieakkoord ‘een slap compromis is dat kansen laat liggen’, en 33 procent vindt dat de focus in het akkoord te veel bij opwekking en te weinig bij besparing ligt.

Nieuwe stelling

Ondertussen is een nieuwe poll op de website gestart, over het inmiddels bij verkoop van woningen verplichte energielabel. De stelling waarop kan worden gereageerd luidt: ‘Het energielabel voor woningen draagt niets bij aan energiebesparing’. De redactie is benieuwd naar uw opvatting: laat het ons weten!

Reageer op dit artikel