nieuws

Wordt u Warmtepompstad van het Jaar?

Geen categorie

Wordt u Warmtepompstad van het Jaar?

Wat is uw beste warmtepompproject? En wat is uw beste verwarming- en koelingsoplossing voor hernieuwbare energie? De Europese Heat Pump Association (EHPA) roept steden en regio’s uit heel Europa op om deze bekend te maken en te delen. 

EHPA’s vijfde editie van de Warmtepompstad van het Jaar komt eraan. Meedoen? Lever een korte presentatie van uw project met het bereikte resultaat in. Hiervoor stelde de organisatie een vragenlijst op en kunt u inleveren tot 7 april 2015.

Warmtepompstad van het Jaar

Bij de vorige editie kon het publiek online stemmen. De EHPA besloot dit experiment te herhalen. Een vakjury evalueert de ingeleverde projecten op mate van innovatie, energie-efficiëntie en relevantie voor de sector. Vervolgens selecteert de jury een lijst met vijf projecten waarop het publiek kan stemmen. Deze online stemming is op de website van EHPA om de zichtbaarheid van warmtepompprojecten te vergroten. Ook kunnen mensen zo hun voorkeur aangeven voor hoe groen, efficiënt en voordelig zij een project vinden.

Europese Warmtepomp Forum

De winnende stad of regio ontvangt een tot nu toe onbekende prijs op de dag voor het achtste EHPA Europese Warmtepomp Forum. Dat is op  27 mei in Brussel. Bovendien krijgt de winnaar een flink podium: via EHPA’s website, nieuwsbrief en evenementen. Ook krijgt de vertegenwoordiger van de stad de kans om hun winnende project te presenteren tijdens een interview, dat later wordt gepubliceerd via EHPA’s channel of mediapartners.

Reageer op dit artikel