nieuws

Top 5 meest gelezen berichten

Geen categorie

Top 5 meest gelezen berichten

Waar heeft u de afgelopen twee weken het meest op geklikt? Met deze keer aandacht voor vakbeurs ISH, de bekendmaking van de EOS langetermijnonderzoeken en de gewijzigde normbasis voor energieprestatie.

1. Normbasis wijzigt voor energieprestatie stadsverwarming

De Europese norm voor de bepaling van energieprestatie van stadsverwarming en -koeling wijzigt, meldt NEN. De verandering gaat om de grondslag van de norm waarmee je de energieprestatie voor stadsverwarming kunt berekenen.

2. Eteck overschrijdt grens 10.000 exploitaties

Eteck passeert de grens van 10.000 gecontracteerde eenheden. Na een aantal succesvolle overnames, stapt het bedrijf nu een nieuwe fase in.

3. Eerste deel EOS langetermijnonderzoeken bekend

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) publiceert het eerste deel van de EOS Langetermijnonderzoeken. Het zijn twee studies naar duurzame gebiedsontwikkeling: Transep DGO en SREX. De deelstudies richten op ontwerp- en rekentools, voorspellingsmodules voor energieverbruik en quick scans. Doel? Minder energiegebruik en CO2-uitstoot.

4. Vakbeurs ISH is er weer

Onder motto ‘Comfort ontmoet technologie’ opent ‘s werelds grootste vakbeurs ISH zijn deuren van 10 tot 14 maart 2015 in Frankfurt am Main.

5. Installatie Vakbeurs en Klimaatvak Gorinchem tegelijkertijd te bezoeken

Om dezelfde tijd, op dezelfde plek: Klimaatvak en Installatie Vakbeurs in Gorinchem. De twee vakbeurzen zijn te bezoeken met één entreebewijs. Naast een breed beursaanbod houden talloze experts lezingen. Een kort overzicht van de Klimaatvak en Installatie Vakbeurs.

 

Reageer op dit artikel